2022. március 25., péntek

200. blogbejegyzés - Erdők, fák, fények

 Csodálatos és egyben hihetetlen is, hogy ilyen sok bejegyzésnél tartok már! Én magam is nagyon meglepődtem, amikor megjelent a szám, így az "ünnepre" való tekintettel mást teszek fel, mint amit eredetileg készültem. 


Az elmúlt időszakban is sokat jártunk kirándulni - igaz, elég hideg volt, viszont sikerült gyönyörű, napsütéses időt kifognunk. 



Volt bizony, mikor egy-egy csodás, hatalmas fánál megálltunk és alig tudtuk otthagyni, úgy elvarázsolt. Ilyenkor kicsit nem láttuk a fától az erdőt. 😉


Átkeltünk a Kalucsa-patakon: messziről kicsit megijedtünk, hogy ennyire habzik. De szerencsére ez a gondolat csak rossz beidegződés volt, annyi képet láttunk már a különböző szennyeződésekről - ez csak egy kis jég a kövek között. 🤗


Általában megnézzük indulás előtt a térképen, hogy körülbelül hova, és főleg hogyan szeretnénk eljutni, de be kell valljam, hogy nem ritkán (ha őszinte akarok lenni, akkor inkább gyakran 😂) elrontom az útvonalat, így ha kell, akkor vízmosásokon is át kell másznunk. 


Amit szintén imádunk, hogy csak nagyon kevés ember jár arra, amerre mi szoktunk, viszont mindig látunk őzeket. Nem, a következő képeken nem lehet őket látni. 😀 Viszont még néhány kép a megunhatatlan erdőről.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése