2013. november 3., vasárnap

Novemberi tavasz

Nem is emlékszem hasonlóra, hogy október végén még rövid ujjúban lehet tenni venni a szabadban - a napon kifejezetten meleg van.
Múlt hétfőn nem is tudtunk neki ellenállni, szinte már korán reggel kisütött a nap, így elhatároztuk, hogy fürdőben a helyünk. El is mentünk Sárvárra, és olyan kellemesen éreztük magunkat, hogy kb. 5 órát töltöttünk a fürdőben, a napon, ami azt eredményezte, hogy úgy lesültünk, mintha nyár lett volna !

Persze azért dolgozgattunk is - a leglátványosabb változást az eredményezte, hogy a Pisti a földszinten az összes helyiségben befejezte a tavaly a festők által elég csúnyán "eldolgozott" fal és mennyezeti találkozásokat. Vettünk a Baumaxban nagyon szép, egyszerű szegőt, amivel a sarkok és élek hibái gyönyörűen eltüntethetőek.
Ilyen volt előtte:




és ilyen lett utána :


Persze evés közben jön meg az étvágy - a nappalinál már kitaláltuk, hogy lehetne egy kicsit komolyabb, mégis csak nappali ! Találtunk egy elég szép, kicsit vastagabb és díszesebb szegőt, amivel szerintem nagyon megváltozott az egész - nekünk tetszik !
Már munka közben is látszott a különbség :




November elsején még mindig olyan csodálatos idő volt, hogy minden mást félretettünk, és elmentünk egy nagyot kirándulni a Lővérekbe. Már elég régen voltunk, így igazán érdekes volt látni a változásokat. Végigjártunk egy csomó helyet, amit régen szerettünk, vagy ahova vágyakoztunk, és legnagyobb örömünkre az lett az eredmény, hogy szép volt minden, de boldogok voltunk, hogy végül a falusi házat találtuk magunknak. Úgy éreztük, hogy ez a hely sokkal jobban megfelel nekünk, mint bármelyik másik - élmény volt hazajönni a csodás tágas kertünkbe és a kényelmes házunkba.

A kertben idén november ellenére nyílnak a tavaszi virágok


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése